Ivanovs: trase Ķegumā būs pārbūvēta

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Latvijas motokrosists Dāvis Ivanovs, kurš pasaules čempionātā MX2 klasē šosezon pirmo reizi piedalījās Zviedrijas posmā sacīja, ka ir gatavs iziet uz starta Latvijas «Grand Prix» izcīņā, kura jau šajā nedēļas nogalē notiks Ķegumā.

Dāvim pēc Zviedrijas posma bija paredzēts aizvadītajā nedēļā doties uz Teušentāles trasi Vācijā, kur norisinājās kārtējais PČ posms, taču sportists agriezās mājās.

«Latvijā jau esmu labu laiku. Vācijas posma organizatori teica, ka nav brīvu vietu dalībnieku sarakstā, bet vēlāk jau bija informācija, ka tomēr ir. Beigās neaizbraucu, bet nekas, bija brīvs laiks,» sarunā ar «Apollo» atzīst Dāvis.

Zviedrijas posmā sportistam 25. vieta, attiecīgi braucienos 30. un 21. rezultāts. «Vieta posmā, tā ir viena lieta, bet jāsaka, ka kvalifikācijas treniņbraucienos nebraucu un uz starta izgāju kā pēdējais [pēdējā izvēle pie starta barjeras - M.L.]. Pirmajā braucienā «uzvārijās» bremzes, otrajā braucu ap 20. vietu.»

Jau šajā nedēļā Dāvi un citus Latvijas motokrosistus varēs vērot Ķegumā. «Mocis plus mīnus gatavs posmam, lai gan nav visas nepieciešamās detaļas,» smejas braucējs, piebilstot, ka atnāks no ārzemēm gan jau pēc Latvijas posma.

«Nedēļas vidū došos uz Igauniju, kur notiks Leoka rīkotās sacensības un tad jau atpakaļ uz Ķegumu. Tajā pēdējo reizi braucu treniņos, bet sacīkstēs jūnijā, kad norisinājās Latvijas čempionāta posms. Uz pasaules čempionātu trase noteikti būs pārbūvēta, nevar salīdzināt, kāda tā ir Latvijas čempionātā un kāda - pasaules,» uzsvēra sportists.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu