Kanāls «Sportacentrs.com» kļūst par «Lattelecom» TV programmu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Kanāls «Sportacentrs.com» trīs mēnešu testa periodā bija redzams «Lattelecom» Interaktīvās televīzijas (TV) Pamata pakā un guva lielu popularitāti TV skatītāju vidū, tādēļ tas izcīnījis tiesības kļūt par pastāvīgu kanālu «Lattelecom» Interaktīvajā TV, portālam «Apollo» pavēstīja uzņēmuma pārstāvis Jānis Palkavnieks.

«Mēs ar lielu cerību skatījāmies uz šo jauno unikālo sporta kanālu. Jāatzīst, ka «Sportacentrs.com» mūs nav pievīlis, bet tieši otrādi radījis pārliecību, ka Latvijā ir liels potenciāls oriģināla televīzijas satura radīšanai. Mūsdienu tehnoloģijas šī satura piegādi skatītājiem padara arvien vienkāršāku, un «Lattelecom» televīzija kā nozares līderis ir atvērta dažādiem inovatīviem projektiem,» kanāla nonākšanu pastāvīgajā apraidē apsveic «Lattelecom» televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika.

Kanāls «Sportacentrs.com» piedāvā ne tikai aktuālo sporta spēļu tiešraides, bet arī intervijas ar populārākajiem sportistiem tieši no ģērbtuvēm, preses konferenču translācijas un citus sporta jaunumus.

«Sportacentrs.com» translē Latvijas basketbola līgas spēles, Latvijas futbola čempionāta spēles, Latvijas volejbola čempionāta spēles, Latvijas florbola čempionāta spēles, kā arī Baltkrievijas Atklātā hokeja čempionāta spēles un Latvijas hokeja čempionāta spēles sezonas laikā.

«Esam gara un aizraujoša ceļa pašā sākumā. Trīs mēnešu laikā esam labāk izpratuši kā tehniskos, tā arī saturiskos izaicinājumus, un mēs tiem esam gatavi. Jau izmēģinājuma posmā esam tiešraidē rādījuši basketbola, hokeja, futbola, volejbola, vieglatlētikas, regbija, autosporta, florbola un pokera sacensības – neviens cits TV kanāls Latvijā ar tik daudzveidīgu sporta veidu izlasi nevar lepoties. Nākotnē sporta veidu klāstu noteikti paplašināsim, bet vadošos sporta veidus lūkosim atspoguļot vispusīgāk, sekojot līdzi ne tikai profesionāļiem, bet arī jaunatnes sacensībām. Ņemot vērā «Sportacentrs.com» TV unikālo tehnisko risinājumu – sporta tiešraižu signāls tiek apstrādāts datorprogrammās un pārraidīts internetā – vēl ir daudz iespēju uzlabojumiem un pie tā strādājam nepārtraukti. Tādējādi ceram arvien labākā vizuālajā un arī saturiskajā kvalitātē nodrošināt gan tiešraides, gan arī apskatus no dažādām spēlēm. Mūsu mērķis ir Latvijas sporta fanam radīt iespēju tiešraidē sekot visiem būtiskajiem pašmāju sporta notikumiem, bet pārējā laikā nodrošināt informatīvus un izklaidējošus sižetus par sportu. Tiekamies «Lattelecom» televīzijā!"- stāsta «Sportacentrs.com» pārstāvis Kristaps Zālītis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu