«Skonto» nepārliecina, pirmajā spēlē zaudē «Wisla» klubam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Oļegs Siračenko

Šodien pirmo UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas spēli aizvadīja Latvijas čempionvienība «Skonto», kas savā laukumā tikās ar Polijas komandu Krakovas «Wisla».

Uzvaru pirmajā mačā ar rezultātu 1:0 izcīnīja Krakovas futbolisti. Abu komandu atbildes spēle 19. jūlijā notiks Krakovā. Nākamajā kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Vienīgie vārti tika gūti pirmā puslaika 40. minūtē, kad bumbu savos vārtos raidīja «Skonto» futbolists Renārs Rode. Krakovas futbolisti izveidoja uzbrukumu gar laukuma labo malu un sekoja piespēle soda laukumā, taču «skontieša» izklupiens bija liktenīgs un bumba ielidoja vārtos.

Jāatzīst, ka praktiski visu spēles laiku bumbu kontrolēja viesi un «Skonto» futbolisti tā arī nespēja atbildēt ar kaut cik organizētu spēli.

Pirmais puslaiks bija neizteiksmīgs laukuma saimnieku izpildījumā, bet otrajā «rīdziniekiem» bija divas labas vārtu gūšanas iespējas. Ruslans Mingazovs no labas pozīcijas bumbu raidīja debesīs, bet uz maiņu nākušais Kristaps Blanks no vēl labākas situācijas ne tikai pārcēla bumbu pāri vārtsargam, bet arī vārtiem. 83. minūtē diskutablu otro dzelteno kartīti nopelnīja Juris Laizāns, kas nozīmē, ka futbolistam atbildes spēle būs jāizlaiž.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu