Pahars: zaudētie vārti bija neveiksmīgas situācijas rezultāts

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas čempionvienības Rīgas «Skonto» galvenais treneris Marians Pahars kopumā ir gandarīts ar savas vadītās komandas spēlētāju sniegumu UEFA Čempionu līgas otrās kvalifikācijas kārtas pirmajā spēlē pret Polijas čempioniem Krakovas «Wisla».

Trešdien aizvadītajā spēlē «Skonto» zaudēja «Wisla» komandai savā laukumā ar 0:1 (0:1). Vienīgos vārtus šajā mačā 40. minūtē guva «Skonto» komandas aizsargs Renārs Rode, kurš neveiksmīgi nospēlēja savā soda laukumā un bumbu raidīja savos vārtos.

«Spēle bija interesanta un skaista. Mūsu plāns bija pirmajā puslaikā neielaist vārtus un otrajā puslaikā atrast spraugas pretinieku aizsardzībā,» pēcspēles preses konferencē izteicās Pahars. «Otrā plāna puse daļēji izdevās. Zaudētie vārti bija neveiksmīgas situācijas rezultāts. Kopumā esmu gandarīts, jo bieži neaizvadām tik augsta kalibra spēles.»

«Katrā komandā jāatrod veidi, kā pastiprināt spēli cīņas gaitā, tāpēc spēli ne vienmēr uzsāk tikai labākie. Spēlētāji, kas nāca uz maiņu, sevi parādīja labi. Protams, liels zaudējums bija Natana Žuniora nespēlēšana. Šoreiz nedrīkstējām riskēt, taču ar viņu mums būtu lielākas iespējas pieturēt bumbu. Kopumā mūsu gados jaunais sastāvs nospēlēja labi,» piebilda Pahars.

«Atbraucām šurp, lai spertu pirmo soli un sasniegtu rezultātu,» pēc mača izteicās «Wisla» komandas galvenais treneris Roberts Māskants. «1:0 pirmajā spēlē ir labs rezultāts, lai arī tas neatbilda komandu spēku samēram. It īpaši pirmajā puslaikā bijām galvas tiesu pārāki, bumbu atguvām visu laiku.»

««Skonto» pretojās tikai mača pēdējās minūtēs, kas bija mūsu pašu kļūdu dēļ. Spēles beigās mazliet atkāpāmies un devām iespēju «Skonto», par ko neesmu priecīgs,» piebilda Māskants.

Abu komandu atbildes spēle 19. jūlijā notiks Krakovā, bet nākamajā kārtā iekļūs komanda, kas uzvarēs divu spēļu summā.

Kā ziņots, otrās kvalifikācijas kārtas uzvarētāji iekļūs trešajā kvalifikācijas kārtā, kuras spēcīgākās komandas garantēs sev vietu play-off kārtā. Tikai play-off kārtas uzvarētāji iekļūs UEFA Čempionu līgas apakšgrupu turnīrā, bet zaudētāji startēs UEFA Eiropas līgas turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu