Kristīne Garklāva - pirmdzimtā gaidībās

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Lita Krone

LNT ziņu raidījuma «900 sekundes» vadītājas Kristīnes Garklāvas (32) un viņas drauga nekustamā īpašuma aģentūras «Arco Real Estate» vērtētāja Mārtiņa Sproģa ģimenē rudenī gaidāms pieugums, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».  

«Domāju, ka ar savu prātu esmu tam gatava,» par grūtniecību pirms pāris mēnešiem žurnālam «Santa» teikusi Garklāva, «Savs? Ceru, ka salīdzinoši tuvā nākotnē.«  

Pāris ir kopā jau divus gadus. Krīstīni un Mārtiņu kopā saveduši hobiji - veikbords, kaitošana, kalnu riteņbraukšana, snovbords. 

Viņa agrāk ir atklājusi, ka  viņai dalīšanās ir būtiska un viņa atradusi īsto cilvēku ar kuru dalīties un kurš viņu atbalsta. «Esmu priecīga, ka manu brīvību kāds ir nolaupījis,» par kopā būšanu atklājusi Garklāva. 

«PDz» centieni sazināties ar topošo māmiņu, lai gūtu papildus komentāru ir bijuši neveiksmīgi. 

Savulaik Kristīne dzīvoja kopā ar dziesminieku El Mars jeb īstajā vārdā Raimondu Gusarevu. Šīs attiecības izjuka pirms nepilniem četriem gadiem. Vēlāk Kristīne sāka tikties ar grupas «Prāta vētra» taustiņnieku Māri Mihelsonu, bet pēc pusgada iepazinās ar savu tagadējo draugu Mārtiņu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu