Kristapam Valteram kluba biedrs varētu būt Hovards

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) kluba Orlando «Magic» centra spēlētājs Dvaits Hovards lokauta laikā varētu spēlēt Latvijas saspēles vadītāja Kristapa Valtera pārstāvētajā Spānijas komandā Malagas «Unicaja», vēsta Spānijas mediji.

Hovards pašlaik reklāmas kampaņas ietvaros atrodas Malagā un Spānijas žurnālistiem stāstīja, ka NBA lokauta laikā labprāt izmēģinātu spēkus Eiropas basketbolā, taču viņš NBA atgrieztos tiklīdz lokauts noslēgtos.

«Es nopietni domāju par spēlēšanu Eiropā, taču nesteigšos ar lēmuma pieņemšanu,» teica Hovards. «Būtu interesanti spēlēt «Unicaja» komandā. Esmu pārliecināts, ka tas būtu liels izaicinājums. Ja lokauts nebeigsies, tad došos uz Eiropu, lai spēlētu kādā spēcīgā komandā.»

Tāpat basketbolists neizslēdz iespēju spēlēt arī Ķīnā, kur savus spēkus izmēģinājuši vairāki bijušie NBA spēlētāji. «Domāju, ka Ķīnā ir lielākas iespējas,» viņš turpināja. «Tomēr negribētos gūt savainojumu.»

Aizvadītajā sezonā Hovards trešo gadu pēc kārtas tika atzīts par NBA regulārā čempionāta labāko aizsardzības spēlētāju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu