<i>Lady Gaga</i> sanikno invalīdus, uzstājoties ratiņkrēslā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Amerikāņu popmūzikas dziedātāja Lady Gaga saniknojusi invalīdu atbalsta organizācijas, kādā Sidnejas koncertā uzstājoties ratiņkrēslā.

Dziedātāja izmantoja invalīdu krēslu, izpildot dziesmas «You and I», kā arī «Papparazzi», tomēr daudziem, tostarp organizācijas «Life Rolls on Foundation» dibinātājam Džessem Bilaueram, šķitusi nepieņemama. «Tā kā šī nav pirmā reize, kad viņa izmanto ratiņkrēslus savās performancēs, es gribētu viņai atgādināt, ka vairāk nekā 5,6 miljoni amerikāņu dzīvo ar paralīzi. Diemžēl viņi, līdzīgi man, neizmanto ratiņkrēslus, lai šokētu.»

Viņš piebilda, ka vēlētos, lai dziedātāja piedalītos kādā no viņa fonda rīkotajiem pasākumiem. «Es personīgi aicinu Lady Gaga piedalīties vienā no mūsu «Life on Rolls» pasākumiem, kur cilvēki, kas cieš no kvadriplēģija un paraplēgijas, sērfo, skeito un snovo, lai ieraudzītu, cik daudz iespēju ir bez ratiņkrēsla. Varbūt tas viņu šokēs visvairāk.»

Lady Gaga, kas šobrīd koncertē Austrālijā, pagaidām nav atbildējusi uz viņai adresēto kritiku.

Piedāvājam ieskatu intervijā, kas uzņemta pirms koncerta. Pagaidām Lady Gaga lepojas, ka šovs būs īpašs - ar neredzētiem elementiem:

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu