Karro izcīna 10. vietu Latvijas «Grand Prix» izcīņā MX2 klasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/«Apollo»

Pasaules čempionāta 10. posmā motokrosā MX2 klasē - Latvijas «Grand Prix» izcīņā - svētdien 10. vietu izcīnīja nesen traumu izārstējušais latvietis Matīss Karro no «Route77 energy MVR-D Honda» komandas.

Latvijas motokrosists otrajā braucienā izcīnīja 9. vietu, finišā par minūti un 16,269 sekundēm atpaliekot no Latvijas «Grand Prix» triumfējušā vācieša Kena Rocena, kurš uzvarēja abos braucienos. Pirmajā braucienā latvietim 15. vieta.

Savukārt cits Latvijas pārstāvis MX2 klasē Roberts Justs no «Msracing» komandas otrajā braucienā ieņēma 20. vietu, bet divu braucienu summā viņš ierindojās 25. vietā.

Savukārt vēl viens Latvijas pārstāvis šajā klasē Dāvis Ivanovs abos braucienos izstājās - pirmajā saplīsa riepa, bet otrajā braucienā viņš veica tikai trīs apļus un bija spiests izstāties bremžu problēmu dēļ. Divu braucienu summā viņš tika klasificēts priekšpēdējā, 32. pozīcijā.

Par posma uzvarētāju kļuva vācietis Kens Rocens, 2. vietu ieņēma viņa komandas biedrs Džefrijs Herlings no Nīderlandes, savukārt uz pjedestāla trešā pakāpiena stājās Tomijs Serls no Lielbritānijas.

MX2 klases kopvērtējumā pēc desmit posmiem Karro ar 44 punktiem pakāpās uz 22. vietu, bet Roberts Justs ticis pie trijiem punktiem, kas kopvērtējumā dod 44. pozīciju.

Savukārt MX1 klasē Ivo Šteibergs posmā ierindojās 23. vietā, Lauris Freibergs 25., bet Niks Apfelbaums summā palika 28. vietā.

MX1 klasē posmā pirmais bija Antonio Kairoli no itālijas, 2. vietu ieņēma Stīvens Frosārs no Francijas, bet trešais palika krievu braucējs Jevgeņijs Bobriševs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu