Samanta Tīna dosies uz Itāliju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau šonedēļ dziedātāja Samanta Tīna dosies uz Itāliju, kur piedalīsies starptautiskā TV dziesmu konkursā «Canzoni dal Mondo».

Konkurss norisinās jau sesto reizi un līdz šim tajā laurus plūkuši Spānijas, Lietuvas, Krievijas, Kipras un Maltas dziedātāji. Šī būs pirmā reize, kad šajā konkursā piedalīsies Latvija. «Esmu nedaudz satraukusies, jo esmu pirmā, kas turp dodas – šādā situācijā vienmēr ir «lielais nezināmais» par to, kā viss notiks. Esmu droša, ka nodziedāšu lieliski», saka Samanta.

Dalībai konkursā Samanta Tīna ir sagatavojusi Laras Fabiānas kompozīciju «Je’Taime» franču valodā.

Aizvadītās nedēļas nogalē Samanta Tīna ar lielkoncertu Tukuma pilsētas svētkos noslēdza savu pusgadu ilgušo Vislatvijas turneju programmai «Auga, auga Rūžeņa», bet jau pavisam drīz – oktobrī ir gaidāma pirmizrāde viņas jaunajai šovprogrammai, kas būs pārsteidzoši šokējoša. «Kas tads Latvijas skatītājiem vēl nav ticis piedāvāts», ar lepnumu saka dziedātāja, piebilstot, ka pirms tam vēl jāpaspēj sagatavoties jaunajam TV3 šovam, kurā līdzās citiem Latvijas dziedātājiem piedalīsies arī Samanta.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu