«Dinamo» noslēdz pārbaudes laika līgumus, arī ar Daugaviņu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Lai varētu oficiāli piedalīties Rīgas «Dinamo» pirms sezonas treniņnometnē, pārbaudes laika līgumu ar klubu noslēdzis uzbrucējs Kaspars Daugaviņš, vēsta [s:38816].

Bez viņa pārbaudes laika līgumus ar «Dinamo» parakstījuši arī vārtsargs Nauris Enkuzens, kā arī uzbrucēji Armands Bērziņš un Artūrs Ozoliņš, bet par to, vai viņi paliks «Dinamo» sastāvā, treneri lems pēc pārbaudes laika līgumu beigām.

23 gadus vecajam Daugaviņam 30. jūnijā beidzās līgums ar NHL klubu Otavas «Senators». Lai arī klubs ir izteicis piedāvājumu pagarināt līgumattiecības, slēdzot kvalifikācijas līgumu, tomēr pašu hokejistu neapmierina izteiktā piedāvājuma nosacījumi. Tieši tādēļ pirms sezonas gatavošanās posmu viņš ir izlēmis aizvadīt kopā ar Rīgas komandu («Dinamo» pieder tiesības uz KHL), taču, lai tas notiktu juridiski korekti, ir noslēgts pārbaudes laika līgums. Kaspars ir ieplānojis augustā piedalīties arī NHL pirms sezonas treniņnometnē, pēc kuras pieņems lēmumu, kur turpināt savu karjeru jaunajā sezonā.

22 gadus vecais Enkuzens jau 2009./2010. gada sezonā bija noslēdzis līgumu ar «Dinamo», šo sezonu aizvadot fārmklubā «Dinamo Juniors» un palīdzot komandai izcīnīt Latvijas čempionu titulu. Pirms iepriekšējās sezonas Enkuzens lauza līgumu ar klubu, lai varētu izmēģināt spēkus NHL kluba Vašingtonas «Capitals» pirms sezonas treniņnometnē, taču Ziemeļamerikā viņam nostiprināties neizdevās, un sezonu Nauris pabeidza pēc spēka 4. spēcīgākās Somijas līgas klubā «Kiekkohait».

27 gadus vecais Bērziņš «Dinamo» sastāvā spēlēja pirmajās divās KHL sezonās, kurās regulārajā čempionātā un play-off komandas sastāvā piedalījās  71 spēlē, gūstot sešus vārtus un atdodot desmit rezultatīvas piespēles, kā arī nopelnot lietderības koeficentu -5 un 105 soda minūtes. Iepriekšējo sezonu Bērziņš aizvadīja Somijas spēcīgākās līgas klubā Hēmenlinnas HPK, kur 57 spēlēs guva 11 vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles.

«Dinamo» uz pārbaudes laiku pievienosies arī kādreizējais Latvijas U-18 un U-20 izlašu uzbrucējs, 23 gadus vecais Artūrs Ozoliņš, kurš pēdējo sezonu aizvadīja Zviedrijas 3. spēcīgākās līgas klubā «Karlskrona HK», 51 spēlē gūstot septiņus vārtus un atdodot 15 piespēles.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu