Gorkšs: apjaušu, ka būs jāspēlē pret Rūniju un Drogbā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, kurš pārstāv Anglijas premjerlīgas Londonas «Queens Park Rangers» (QPR), nespēj sagaidīt, kad sāksies jaunā sezona, intervijā portālam «London24» atzina futbolists.

Pirmo spēli premjerlīgas čempionātā QPR aizvadīs 13. augustā, savā laukumā tiekoties ar «Bolton Wanderers» komandu.

«Tas ir tik aizraujoši. Spēlēšana premjerlīgā ir visaizraujošākais, kas var notikt ar futbolistu. Es nespēju to sagaidīt,» citēts Gorkšs.

Tomēr aizsargs uzsver, ka pašlaik visa uzmanība tiek veltīta sagatavošanās darbiem. «Pašlaik koncentrējamies tam, kas jāpaveic pirmssezonas periodā. Vēlamies visu izdarīt pareizi un būt gatavi. Taču, protams, ik pa brīdim sanāk apjaust un iedomāties, ar kādiem spēlētājiem drīzumā nāksies tikties. Piemēram, ar Veinu Rūniju un Didjē Drogbā.»

«Tomēr pats galvenais ir parūpēties par to, ka esam gatavi sezonai. Esmu drošs, ka tā arī būs,» izteicās Gorkšs.

Jau vēstīts, ka aizvadītās sezonas Anglijas «Championship» līgas kopvērtējumā QPR ar 88 punktiem 46 spēlēs ieņēma pirmo vietu, par četriem punktiem apsteidzot «Norwich City». QPR komanda nākamajā sezonā premjerlīgā atgriezīsies pēc 15 gadu pārtraukuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu