Video: Krievijā policists zaudē darbu par čurāšanu iecirkņa koridorā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

Par čurāšanu iecirkņa koridorā Krievijā no amata atkāpies kāds augsta ranga policists, kura pārkāpums fiksēts videomateriālā un izpelnījies lielu interesi interneta vietnē «YouTube», ceturtdien ziņo amatpersonas.

Nav zināms, kā videomateriāls atradis savu ceļu uz «YouTube», bet to noskatījušies desmitiem tūkstoši interneta lietotāju.

Tajā redzams, kā policists, tērpies vienīgi apakšbiksēs un zeķēs, mierīgi iznāk no sava kabineta un atvieglojas iecirkņa koridorā, atstāj aiz sevis aizdomīga paskata peļķi un nesteidzīgā solī dodas atpakaļ uz savu darbavietu.

Tālāk videomateriālā redzams, kā notikušo atklāj blakus strādājošie kolēģi, kuri iznāk no saviem kabinetiem un neticībā vēro izdarīto.

Mēmās komēdijas cienīgo sižetu «YouTube» pavada melodija no populārās padomju laika komēdijas «Fortūnas džentlmeņi».

Videomateriālā kā «čurājošais policists» identificēts Sanktpēterburgas pierobežas Lomonosova apgabala policijas personāldaļas vadītājs Aleksejs Isakovs.

Sanktpēterburgas un apkārtējo reģionu policija ir apstiprinājusi videoieraksta autentiskumu un paziņojusi par izmeklēšanas sākšanu. Policija arī apstiprinājusi, ka liktenīgajā dienā Isakovs atradies alkohola reibumā.

Policijas paziņojumā teikts, ka Isakovs ir iesniedzis atlūgumu, bet Sanktpēterburgas policijas vadītājs lūdzis Iekšlietu ministrijai atļaut Isakovu formāli atlaist no darba.

«Videomateriāls izsauca milzīgu sabiedrības interesi un radīja ievērojamu kaitējumu Iekšlietu ministrijas iestādes tēlam,» paziņoja policija.

Tas kļuvis par kārtējo apkaunojumu Krievijas policijai, kuru jau tā nomāc nekompetence, korupcija un alkoholisms policistu aprindās un kura pakļauta Krievijas prezidenta Dmitrija Medvedeva virzītajām reformām.

Pēdējo mēnešu laikā krievi aizvien biežāk ievieto internetā videomateriālus, lai izgaismotu pārmērības, atmaskotu politiķu pārkāpumus, policijas vardarbību un amatpersonu izšķērdību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu