Žerdevs varētu atgriezties KHL

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Krievu uzbrucējs Nikolajs Žerdevs pēc vienas sezonas pārtraukuma varētu atgriezties Kontinentālajā hokeja līgā (KHL), vēsta Krievijas mediji.

Aizvadītajā sezonā Žerdevs pārstāvēja Nacionālās hokeja līgas (NHL) komandu Filadelfijas «Flyers», taču pēc sezonas kļuva par neierobežoto brīvo aģentu.

Kā ticamākais variants, kur Žerdevs varētu atgriezties, tiek minēts Mitišču «Atlant» klubs, jo tieši pirms pievienošanās «Flyers» 2009./2010. gada sezonu Krievijas uzbrucējs pavadīja tieši šajā komandā.

Pagājušajā sezonā 26 gadus vecais Žerdevs 56 NHL regulārā čempionāta spēlēs guva 16 vārtus un izdarīja sešas rezultatīvas piespēles. Savukārt astoņos Stenlija kausa izcīņas mačos uzbrucējs izcēlās ar vieniem vārtiem un divām piespēlēm.

Savukārt Žerdeva aģents Jurijs Nikolajevs atzinis, ka uzbrucējs pašlaik atrodas Maskavā, kur aizvada pirmssezonas sagatavošanās posmu.

Tāpat Nikolajevs atklājis, ka Žerdevs pašlaik izskata vairāku NHL klubu piedāvājumus, tomēr, ja hokejists nespēs vienoties ar nevienu komandu, tad atgriezīsies KHL.

Kā zināms, tiesības uz Žerdevu pieder «Atlant» komandai.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu