«Ventspils» pārspēj «Šahtjor» un tiksies ar «Red Star»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: fkventspils.lv

Latvijas futbola klubs «Ventspils» UEFA Eiropas līgas turnīra otrās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē tikās ar Soļigorskas «Šahtjor» futbolistiem.

Uzvaru ar rezultātu 3:2 izcīnīja «Ventspils», divu spēļu summā uzvarot ar 4:2. Eiropas līgas kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā «Ventspils» tiksies ar Belgradas «Red Star».

Pirmajā puslaikā mājinieki diezgan ātri jau nokļuva zaudētājos, kad 6. minūtē Jurijs Kolomics vadībā izvirzīja viesus. Mača 52. minūtē laukuma saimniekiem izdevās panākt izlīdzinājumu, kad precīzs bija «ventspilnieku» leģionārs Makī Mvondo, kurš bumbu vārtos raidīja ar galvu.

Turpinājumā «Šahtjor» futbolistiem izdevās atjaunot vadību, kad 73. minūtē Dmitrijs Komarovskis panāca 2:1, bet pēc sešām minūtēm jau minētais Mvondo no 11 metru atzīmes rezultātu izlīdzināja. Mača izskaņā Suhanovs saņēma otro brīdinājumu un tika noraidīts no laukuma, bet spēles kompensācijas laikā pretuzbrukumā Martiness guva trešos vārtus, izraujot uzvaru ar 3:2.



KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu