Podpalijs: abas spēles bija nervozas, mums paveicās vairāk

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Futbola klubs «Ventspils» UEFA Eiropas līgas turnīra otrās kvalifikācijas kārtas atbildes spēlē ceturtdien pret Baltkrievijas vicečempioniem Soļigorskas «Šahtjor» cīnījās drosmīgi un vīrišķīgi, uzskata Latvijas komandas galvenais treneris Sergejs Podpalijs.

FK «Ventspils» atbildes spēlē savā laukumā ar 3:2 (0:1) pārspēja «Šahtjor» futbolistus, divu spēļu summā svinot uzvaru ar 4:2 un iekļūstot kvalifikācijas turnīra trešajā kārtā. «Ventspils» komanda trešajā kvalifikācijas kārtā spēkosies ar Serbijas vicečempioniem Belgradas «Crvena Zvedza», kas UEFA Eiropas līgas turnīrā iesaistās no trešās kvalifikācijas kārtas.

«Mačs izvērtās grūts. «Šahtjor» mums ar savu pieredzi un spēku sagādāja daudz problēmu,» Podpalija izteicieni pēc mača citēti baltkrievu izdevumā «Pressball». «Esmu pateicīgs saviem spēlētājiem, kuri cīnījās drosmīgi un vīrišķīgi.»

«Abas spēles bija nervozas un sīvas,» turpināja speciālists. «Acīmredzot mums paveicās vairāk nekā pretiniekiem. Tagad sāksim domāt par Belgradas «Crvena Zvezda».»

Tikmēr Soļigorskas komandas galvenais treneris Vladimirs Žuraveļs izteicās, ka «Ventspils» futbolistiem Baltkrievijas komandas ir ērti pretinieki.

«Tas ir kauns zaudēt spēli, kurā divas reizes bijām vadībā,» dusmīgs ir Žuraveļs. «Uzreiz pat nevaru pateikt, kur mēs nenospēlējām līdz galam. Atliek cienīt pretinieku, kas grūtos brīžos nepadevās un parādīja raksturu.»

«Iepriekš UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīrā «Ventspils» pārspēja citu Baltkrievijas komandu Borisovas BATE, bet tagad uzvarēja «Šahtjor». Redzams, ka šai komandai veiksmīgi izdodas spēlēt pret Baltkrievijas komandām,» secina «Šahtjor» treneris.

UEFA Eiropas līgas trešās kvalifikācijas kārtas pirmās spēles notiks 28. jūlijā, bet atbildes mači risināsies 4. augustā. Lai iekļūtu UEFA Eiropas līgas apakšgrupu turnīrā, komandām jāpārvar četras kvalifikācijas kārtas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu