Supermotokross Ventspilī – «VENTBUNKERS BALVA 2011»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 30. jūlijā, Ventspilī jau 14. reizi pēc kārtas, norisināsies tradicionālās starptautiskās moto sacensības „Ventbunkers Lielā Balva”. Ar katru gadu sacensību organizatori Ventspils motoklubs „RODEO”, sadarbībā ar ģenerālsponsoru A/S „Ventbunkers”, cenšas padarīt šīs sacensības daudzpusīgākas, aizraujošākas kā skatītājiem, tā arī sportistiem. Šogad sacensības notiks jaunā vietā, līdz šim vēl motoru sportiem neapgūtā - Ventspils pilsētas „ Piedzīvojumu Parkā”, kurā, šim pasākumam par godu, tiks uzbūvēta speciāli izveidota Supermotokrosa trase, un uzstādītas „FMX Freestyle Show” rampas, kurās savu meistarību lielajos lēcienos demonstrēs Zviedrijas Elites sportisti: Mike Guldstrand un Fredrik Bergren, kā arī Latvijas Freestyle „pionieris” Alex jeb Martiņš Aleksandrovičs, kurš savā arsenālā iekļāvis arī triku - „Back Flip”.

Supermotokross – tas ir motokrosa paveids, kurā sportistiem īsā trasē jāpārvar mākslīgi uzbūvēti tramplīni un bedres. Tie ir ātri, dinamiski, bet īsi braucieni, kas šoreiz norisināsies prestižākajās MX1, MX2 un KVADRI OPEN klasēs. Piedzīvojuma Parka teritorija ar slēpošanas kalna nogāzi un sakārtoto infrastruktūru veido unikālu, ļoti labi pārskatāmu jaunizveidoto mototrasi. Super finālā par „VENTBUNKERS Lielo Balvu” cīnīsies katras klases labākie 10 sportisti, kas neizslēdz bezkompromisa cīņas arī priekšbraucienos un pusfināla braucienos. Savu dalību apsolījuši Igaunijas, Lietuvas, Zviedrijas un Latvijas ātrākie motokrosisti.
 Pasākuma programmu un trasē notiekošās cīņas  komentēs Ēriks Fogels un Džovanni, par muzikālo fonu uz Lielās skatuves ar programmu DISCO MOTO un nakts diskotēku  rūpēsies DJ Japānis. Atspirdzinošus dzērienus un uzkodas varēs baudīt lielajā alus teltī. Visa vakara garumā būs pieejamas „Piedzīvojuma Parka” piedāvātās atrakcijas. ”Ventbunkers Lielā Balva 2011” Piedzīvojuma Parkā - tie ir sporta un kultūras svētki visai ģimenei. Biļetes cena simboliska - 1Ls.

Neaizmirstiet 30. jūlijā, plkst.18.30 būt Ventspils „Piedzīvojuma Parkā”! Adrenalīns garantēts!


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu