Pieredzējušais futbolists Laizāns pievienojas Krievijas klubam

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Pieredzējušais Latvijas pussargs Juris Laizāns no aizvadītās sezonas Latvijas čempionvienības futbolā «Skonto» pārcēlies uz Krievijas pirmās līgas čempionāta vājāko komandu Voroņežas «Fakel».

Sīkākas darījuma detaļas pagaidām gan nav zināmas.

Kā vēsta «Fakel» oficiālā mājaslapa internetā, bez 32 gadus vecā Laizāna komandai pievienojušies vēl pieci jauni spēlētāji.

Šīs sezonas Latvijas virslīgas čempionātā Laizāns «Skonto» komandas rindās aizvadīja 14 spēlēs, kurās guva divus vārtus.

Laizāns «Skonto» vienībai pievienojās martā, bet šā gada sākumā pussargs centās iekļūt Kazahstānas čempionvienības Kostanajas «Tobol» sastāvā.

Savas karjeras laikā Laizāns 2000. gadā no «Skonto» pārgāja uz Maskavas CSKA komandu, bet vēlāk spēlēja citos Krievijas klubos: Maskavas «Torpedo», «Rostov», «Kubaņ» un Jaroslavļas «Šiņņik». Aizpagājušajā sezonā Laizāns spēlēja Latvijas kluba «Ventspils» rindās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu