Vīķe-Freiberga: ļaudis Lembergā redz Ulmaņa tipa saimnieku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

«Zaļo un zemnieku savienība (ZZS) ir viena no stabilākajām partijām. Viņi ir vienīgie kopš sociāldemokrātu iznīkšanas, kam ir vēsturiskās saiknes ar pagātni. Ļoti daudziem ļaudīm laukos ZZS ir svēta lieta, tā saistās ar Kārli Ulmani,» tā intervijā TV3 raidījumam «Nekā personīga» atzina eksprezidente Vaira Vīķe – Freiberga.

«Viņiem šķiet, ka viņi Aivaru Lembergu redz ar hūti, ar tādu pašu Kārļa Ulmaņa stāju, Ulmaņa tipa saimnieku, jo viņš ir savu Ventspili sakārtojis un sakopis. Jā-autoritārs, kaut vai ar krimināliem noziegumiem; viņiem ir vienalga, kādā veidā viņš ticis pie saviem līdzekļiem, bet viņi uzskata, ka viņš prasmīgi saimnieko ar saviem līdzekļiem. Vai šis elektorāts būs beidzot vīlies, grūti par to spriest,» teica Vīķe-Freiberga.

Viņa atzīmēja, ka uzkrītoši, ka «trīs Saeimas ievēlētas, kur tiek ZZS, kas saka – jā Aivars Lembergs ir mūsu ideāls, viņš ir mūsu premjera kandidāts un cilvēki balso par šo partiju pilnā saprašanā, ka tā arī ir».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu