Festivāls «Laba daba» un Britu padome aicina: Mācīsimies angļu valodu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Festivāls «Laba daba» un Britu padome festivāla laikā piedāvās izklaides gan lieliem, gan maziem. Būs «Learn English Kids» bērnu stūrītis, Mēlesmežģu konkurss visiem un iespēja noskatīties filmu «The Age of Stupid».

  • «Learn English Kids» bērnu stūrītis

Ar Britu padomes interneta mācību resursu bērniem LearnEnglsih Kids un tajā atrodamajām metodikām, spēlēm un uzdevumiem, Britu padome festivāla jaunākajiem viesiem būs sagādājusi jautrus un satraucošus brīžus. Jaunākie LABA DABA festivāla apmeklētāji varēs ne tikai apgūt jaunus angļu valodas izteicienus un vārdus, bet arī jautri un saturīgi pavadīt laiku.

  • Mēlesmežģu konkurss visiem

Kamēr jaunākie festivāla apmeklētāji rotaļāsies un apgūs jaunas zināšanas, tikmēr lielie varēs demonstrēt savas prasmes angļu Mēlesmežģu (tongue twisters) skaitīšanā. Balvās ātrākie runātāji saņems īpašus Britu padomes sagatavotus ordeņus. Lai pirms tam sagatavotos aicinām visus ielūkoties Britu padomes angļu valodas bezmaksas interneta vietnē LearnEnglish.

  • Būs iespēja noskatīties filmu «The Age of Stupid»

Britu filma «The Age of Stupid» ( Režisore: Franny Armstrong) «Mēs nebūt neesam pirmā dzīvības forma, kas veicinājusi savu izmiršanu. Bet no pārējiem mūs atšķir tas, ka mēs to darījām apzināti. Ko gan tas liecina par mums?» (citāts no britu filmas «The Age of Stupid») 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu