Tevess tuvākajā laikā negrasās beigt spēlētāja karjeru

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandas Mančestras «City» uzbrucējs Karloss Tevess noraidījis valsts čempionu Mančestras «United» galvenā trenera Aleksa Fergusona izteikumus, ka viņš ar «United» nav pagarinājis līgumu, jo pēc četriem gadiem plānojis beigt futbolista karjeru.

2009. gadā Tevess skandalozi no Mančestras «United» pārgāja uz citu pilsētas klubu «City», ko Fergusons skaidroja ar futbolista vēlmi agri noslēgt savu karjeru.

«Viņš mums sarunu laikā teica, ka gatavojas spēlēt vēl tikai četrus gadus, tāpēc, ja mēs ar viņu pagarinātu līgumu uz piecām sezonām, tam nebūtu vērtības,» stāstīja «United» treneris.

Šie Fergusona izteikumi medijos radīja jaunas spekulācijas, kurās teikts, ka Tevess labāk noslēgs savu karjeru, nekā gaidāmajā sezonā atgriezīsies «City» komandā.

Tevess paziņojis, ka viņam nepieciešams pamest «City», lai pavadītu vairāk laika ar bērniem un sievu, kuri dzīvo Argentīnā.

Pastāvēja iespēja, ka uzbrucējs varētu pievienoties Brazīlijas komandai «Corinthians», kas izteica 40 miljonus eiro (28,1 miljonu latu) lielu piedāvājumu, taču abi klubi nav spējuši vienoties par visām darījuma finansiālajām detaļām un spēlētāja līguma termiņiem.

Tikmēr pats Tevess Fergusona izteikumus noraidīja, bet futbolista pārstāvis izteicās, ka viņš gatavs spēlēt vēl vismaz astoņus gadus.

«Nevienā brīdī viņš sarunās ar Mančestras «United» nepieminēja, ka varētu beigt savu futbolista karjeru,» teica Tevesa pārstāvis. «Pie tam viņš jūtas spējīgs spēlēt nākamos astoņus gadus. Tevess ir savas karjeras labākajā sportiskajā formā un jūt, ka nākamo gadu laikā var spēlēt vēl labāk.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu