Ābols par «Dinamo»: līdera vieta šobrīd ir brīva

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgas «Dinamo» komandas treneris Artis Ābols sniedzis nelielu vērtējumu par komandas jaunpienācējiem.

«Bjernu Melinu zināju, viņš izaudzis «Brynas», labi spēlēja HV 71. Nezinu, kas notika Ņižņekamskā, bet to, ko redzēju es, viss bija normāli. Kad sākās runas, ka mums varētu pievienoties Fredriks Vargs, palasīju, ko par viņu raksta zviedru prese, jo zviedru valodu vēl aizmirsis neesmu. Viņš nav nekāds punktu vācējs, bet labs centrs, kurš spēlē mazākumā, vairāk aizsardzības tipa darba zirdziņš. Par Niklasu Luseniusu nezināju neko un arī šobrīd neko daudz nezinu,» intervijā «Sporta avīzei» sacīja Ābols.

Pēc Laura Dārziņa aiziešanas uz Kazaņas «Ak Bars» bijušais hokejists norāda, ka līdera vieta komandā ir brīva.

«Pērn, kad aizgāja Hosa, bija tas pats, jo aizgāja 35 goli. Kādam tas bija jākompensē. Šovasar ir aizgājis 21 gols un pieci play–off goli. Neko jaunu nepateikšu: ja kāds aiziet, tas ir zaudējums, bet tā ir arī izdevība citiem. Nezinu, kā šogad tiks dalīts spēles laiks. Ceru, ka Šupleru neaizvainošu. Kad spēlēju pats, man patika spēlēt trijās maiņās, jā, tas bija »Rīgā 2000». KHL kvalitāte ir augstāka par Baltkrieviju, bet mēs arī Baltkrievijā visos mačos spēlējām trijās maiņās, ceturtā spēlēja tikai tad, kad rezultāts bija skaidrs, vai kad mums vajadzēja problēmas. Tas pārcēlās arī uz «Dinamo». Līdera vieta šobrīd ir brīva. Jā, tas var būt Saša Ņiživijs un Miķelis, arī importa uzbrucēji ir ņemti ne jau tikai tāpēc, lai viņi būtu, taču visu nevar vērtēt tikai ar vārtu gūšanu,» secina Ābols.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu