Anrī: esmu beidzis spēlēt Eiropā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Bijušais Francijas futbola izlases uzbrucējs Tjerī Anrī savu futbolista karjeru noslēgs Amerikas Futbola līgā (MLS), laikrakstam «Daily Express» stāstīja pats futbolists.

Kā ziņots, aizvadītajā sezonā Anrī pievienojās MLS komandai Ņujorkas «Red Bulls». Viņš atklāja savus nākotnes plānus, kuros ietilpst atlikušo karjeras daļu spēlēt ASV futbolā.

33 gadus vecais Anrī neplāno rīkoties tāpat kā citas MLS komandas Losandželosas «Galaxy» zvaigzne Deivids Bekhems, kurš periodiski atgriezās Eiropā un spēlēja Itālijas A sērijas čempionāta komandas «AC Milan» sastāvā.

«Esmu beidzis spēlēt Eiropā. Tur mana karjera ir noslēgusies, jo ar klubiem un valstsvienību tur esmu izcīnījis visus titulus,» viņš stāstīja. «Šeit es esmu laimīgs. Šeit man ir motivācija un vēlme spēlēt futbolu.»

«Es nedošos atpakaļ,» skaidri teica Anrī. «Es cienu Deividu, kurš devās atpakaļ, bet tāds ir mans lēmums.»

Tāpat Anrī atklāja, ka seko līdzi notikumiem, kuros viņa bijušais komandas biedrs Anglijas komandā Londonas «Arsenal» Fransesks Favregass vēlas pievienoties aizvadīto trīs sezonu čempioniem «Barcelona».

«Tā ir sarežģīta situācija Franseskam un klubam,» teica uzbrucējs, kurš savulaik arī pārcēlās no «Arsenal» uz «Barcelona». «Toreiz es pieņēmu savu lēmumu un vēl redzēsim, kādu pieņems Fransesks.»

Aizvadītajā sezonā Francijas uzbrucējs «Red Bulls» sastāvā 29 spēlēs izcēlās ar 13 gūtajiem vārtiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu