Vārtsargs Lalands - Minskas kluba četrpadsmitais leģionārs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: R.Oliņš/Apollo

Kontinentālās hokeja līgas (KHL) Baltkrievijas klubs Minskas «Dinamo» sastāvu papildinājis ar kanādiešu vārtsargu Kevinu Lalandu, vēsta vienības oficiālā mājaslapa internetā.

Minskas «Dinamo» ar 24 gadus veco vārtsargu parakstīja divvirziena līgumu.

Aizvadītajā sezonā Lalands pārstāvēja citu KHL komandu Čehovas «Vitjaz», kuras rindās 45 regulārā čempionāta mačos vidēji ielaida 2,96 ripas un atvairīja 90,3 procentus pretinieku metienu.

Lalandu 2005.gada Nacionālās hokeja līgas (NHL) jauno spēlētāju drafta piektajā kārtā ar kopējo 128.numuru izvēlējās Kolumbusas «Blue Jackets» komanda, tomēr pasaules spēcīgākajā līgā Lalands līdz šim nav aizvadījis nevienu maču.

2009./2010.gada sezonu Lalands aizvadīja Amerikas hokeja līgas (AHL) komandā Sirakūzu «Crunch», kuras sastāvā 56 spēlēs vidēji savos vārtos ielaida 2,86 ripas.

Jāpiebilst, ka Lalands ir Minskas komandas četrpadsmitais leģionārs. Lalandam nāksies konkurēt par vietu vārtos ar 24 gadus veco norvēģi Larsu Haugenu kā arī ar pieredzējušo baltkrievu vārtsargu Andreju Mezinu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu