Candy pirmās konkursa dienas numuru izlozē pats Kobzons

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA/Ieva Čīka

Atklāšanas koncertā «Jaunā viļņa 2011» konkursantu pirmās sacensību dienas numurus lozēja māklsinieki ar stāžu - lielāku vai mazāku, bet tomēr, kuri nav pirmo reizi uz šīs skatuves.

Mūsu pārstāves Candy uzstāšanās numuru izlozēja pats Josifs Kobzons - nav noslēpums - ietekmīga persona Kreivijas estrādes dzīvē un arī viens no šī konkursa «mūžīgajām vērtībām». Kobzona roka «lēma», ka Candy uz skatuves kāps divpadsmitā.

27. jūlijā, plkst.19.00 Dzintaru koncertzālē notiks 10.starptautiskā jauno izpildītāju konkursa «Jaunais vilnis 2011» pirmā konkursa diena.

Pirmajā konkursa dienā visiem 16 dalībniekiem uz lielās skatuves būs jāizpilda kāds pasaules hits, savukārt pirms konkursantu uzstāšanās ar pasaules hitiem uzstāsies jau zināmi mākslinieki.
Šā vakara īpašie viesi būs grupa «Baby Face», bet vakara vadītāji būs Vladimirs Zeļenskijs, Vera Brežņeva, Jūlija Kovaļčuka un Timurs Rodrigess.

Šogad starptautisko jauno izpildītāju konkursā «Jaunais vilnis 2011» piedalīsies 16 dalībnieki, kas pārstāvēs 14 valstis. No Armēnijas konkursā piedalīsies dziedātājs Ēriks, ASV - dziedātājs Džeidens Filders, Baltkrievijas - dziedātāja Juzari, Brazīlijas - dziedātājs Rodžers Riko, Kirgizstānas - duets «Biškek», Kazahstānas - duets «A-lau», Latvijas - dziedātāja Liene Candy, Lietuvas - dziedātājs Donny Montell jeb Donats Montvīdss, Polijas - duets Monika Višņevska un Mihails Bobers, Krievijas - dziedātājs Andrej Grizz-Lee, kā arī grupa «N.A.O.M.I.», Togo Republiku - dziedātāja Dženna Hofa, Uzbekistānu - duets «Twins», Somiju - trio «Koop Arponen&Flute of Shame», savukārt Ukrainu šogad konkursā pārstāvēs dziedātājs «The Koļa Serga» un dziedātāja Maša Sobko.

Kopumā konkursa rīkotāji šogad saņēma 17 000 pieteikumu.

Kopējais naudas balvu fonds ir 100 000 eiro (70 280 lati). Konkursa pirmo trīs vietu ieguvējus balvā sagaidīs kristāla vilnis, diploms un naudas prēmija, kas pirmajai vietai būs 50 000 eiro (35 140 lati), otrajai vietai - 30 000 eiro (21 084 lati), bet trešajai vietai - 20 000 eiro (14 056 lati). Konkursa dalībniekiem būs iespēja tikt arī pie skatītāju simpātiju balvas, Jūrmalas domes balvas un televīzijas kanāla «Muz Tv» balvas, taču ikviens konkursa dalībnieks par piemiņu no dalības «Jaunajā vilnī 2011» saņems diplomu un nelielu balvu.

«Jaunais vilnis» ir Latvijas un Krievijas organizēts Dzintaru koncertzālē notiekošs starptautisks konkurss. Konkursa žūrijas līdzpriekšsēdētāji ir Raimonds Pauls un Igors Krutojs, bet konkursa mūza ir Krievijā populārā māksliniece Alla Pugačova.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu