«Lattelecom» televīzijas abonentu skaits sasniedzis vēsturisku slieksni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

«Lattelecom» televīzijas abonentu skaits sasniedzis vēsturisku slieksni – 200 000, stabili ierindojot «Lattelecom» vadošā televīzijas operatora lomā, portālu «Apollo» informēja SIA «Lattelecom» Sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Jānis Palkavnieks. 

«Lattelecom» šobrīd piedāvā trīs televīzijas platformas – Interaktīvo televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa interneta vadu), Virszemes televīziju (signāls līdz televizoram tiek piegādāts pa gaisu un tiek uztverts ar antenu) un Interneta televīziju (televīziju var skatīties, izmantojot jebkuru interneta pārlūku). 

«Lattelecom televīzijas pakalpojumu sāka piedāvāt 2007. gadā, kad tirgū pieteicām līdz pat šim laikam modernāko un progresīvāko televīzijas pakalpojumu – Interaktīvo televīziju. Pēdējos gados esam pilnveidojuši savu televīzijas pakalpojumu gan tehnoloģiski, gan arī satura ziņā, tādēļ četru gadu laikā panāktais klientu skaits – 200 000- ir pakalpojuma kvalitātes rādītājs. Uzskatu, ka šobrīd «Lattelecom» televīzija ir līderis pakalpojuma vērtība ziņā – piedāvājam lielāko skaitu tā saukto brendoto kanālu,» skaidro «Lattelecom» valdes priekšsēdētājs Juris Gulbis.

Atzīmējot šo vēsturisko skaitli, «Lattelecom» sveiks savu 200 000. klientu, kurš ir no Liepājas, dāvinot televizoru un otru Interaktīvās televīzijas pieslēgumu uz gadu par brīvu.

«Lattelecom» ir vadošais elektronisko sakaru pakalpojumu sniedzējs Latvijā, kas privātpersonām piedāvā balss, interneta un televīzijas pakalpojumus, bet biznesa klientiem arī – integrētus elektronisko sakaru un informāciju tehnoloģiju (IT) pakalpojumus, kā arī sniedz telekomunikāciju, tīklu projektēšanas un izbūves pakalpojumus.

«Lattelecom» pērn realizēja Latvijas pāreju no analogās uz ciparu TV apraidi. Tāpat arī uzņēmums šobrīd veic vērienīgu optiskā tīkla izbūvi valstī, tas nodrošina Latvijas iedzīvotājiem iespēju lietot superātru internetu, kas ir vienu no ātrākajiem Eiropā un pasaulē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu