Orientēšanās braucienā aicina iepazīt Alūksnes novadu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

13. augustā Alūksnes novadā notiks orientēšanās brauciens «Iepazīsti Alūksnes novadu», kura dalībniekiem būs jāatrod kartē atzīmētie punkti un tie jānofotografē.

Orientēšanās brauciens sāksies ar dalībnieku reģistrāciju un auto tehnisko apskati no pulksten 9 līdz 10. Pulksten 10.30 notiks dalībnieku sapulce, bet pulksten 11 būs pirmās automašīnas starts administratīvās ēkas laukumā Dārza ielā 11, Alūksnē. Iecerēts, ka pirmā automašīna finišu varētu sasniegt apmēram pulksten 14 – 14.30.

Tūrisma maršruta aptuvenais garums ir 160 km. Brauciena nolikums paredz, ka dalībnieki startēs ar 1 minūtes intervālu. Iepazīšanās ar brauciena maršrutu nav paredzēta, kā arī nav noteikts brauciena maršruts vai kārtība, kādā kontrolpunkti jāatrod.

Sacensībās var piedalīties jebkura fiziska persona. Ekipāžā jābūt ne mazāk kā 2 cilvēkiem, un pilotam jāuzrāda atbilstošās kategorijas autovadītāja apliecība un attiecīgās automašīnas tehniskā pase. Noteikti jāņem vērā, ka ekipāžai jābūt līdzi digitālajam fotoaparātam darba kārtībā, kā arī rakstāmpiederumiem. Brauciena laikā ekipāža nedrīkst lietot GPS signālu uztverošas iekārtas, bet drīkst izmantot datoru un elektroniskās kartes bez GPS.

renars@4plus.lv

Dalības ziedojums ir Ls 5,00 no vienas ekipāžas. Tas jāiemaksā ar bankas pārskaitījumu vai 13. augustā pie dalībnieku reģistrācijas skaidrā naudā.

Orientēšanās brauciena pirmo trīs vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar diplomiem un noderīgām balvām, ja būs startējušas vismaz 10 ekipāžas. Organizatori var apbalvot ar diplomiem arī atsevišķu disciplīnu uzvarētājus.

Sīkāku informāciju par orientēšanās braucienu var iegūt Alūksnes novada pašvaldības mājas lapā «aluksne.lv» sadaļā «Sporta ziņas», kur ir publicēts brauciena nolikums un pieteikuma veidlapa.

Pasākumu organizē biedrība «AUTOSPORTA KLUBS ALŪKSNE» sadarbībā ar Alūksnes novada pašvaldību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu