«Laba Daba» atgādina par labajām lietām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Festivāls «Laba Daba» tuvojas un atgādina:

SPORTS

ugis.bisenieks@lu.lv

Komandu reģistrācija spēļu dienā, 6. augustā no plkst. 10.30 līdz plkst. 10.55 «Ratniekos» basketbola laukumā.

LABAS LIETAS

  • Laimīgās Paduses!

Katras dienas pirmā nomoda elpa, lai gan bieži līdz galam nenovērtēta, ir savdabīga ķermeņa revolūcija, caur kuru mēs no plašajiem sapņu un domu laukiem ielecam skaņu un sajūtu pasaulē. Uzkrājam pieredzes un iespaidus un ieslīdam atpakaļ bezapziņā. Un nenogurdams mūsu ķermenis šo revolūciju veic no dienas uz dienu. No dienas uz dienu arī mums ir dota iespēja pievienoties mūsu revolucionārajam ķermenim ar savu revolucionāro prātu, lai vai kāda būtu mūsu revolūcija. Šoreiz revolūcija, kurai aicinām pievienoties katru – No ziloņkaula torņa nogāzt komerciālo dezodorantu un visu ļaunumu ar ko tas bagātīgi apkrauj mūsu revolucionāros ķermeņus, dabu mums visapkārt un, no patērēšanas viedokļa – sabiedrības morāli kā tādu.

Un tātad Radošā studija Koka Spole sadarbībā ar Gulbenes jauniešu centru Bāze
piedāvās iespēju katram iemācīties, kā no viegli pieejamiem sadzīves produktiem pagatavot veselīgu, pagalam lētu un nudien efektīgu dezodorantu. Process ir vienkāršs un aizraujošs un ziņkārīgākajiem piedāvāsim informāciju arī par citiem dari pats sadzīves produktiem sākot no zobu pastas līdz veļas pulverim. Laiks ņemt lietas savās rokās!

  • Aušana

Un paralēli tam Koka spole piedāvās iemācīties arī vienu no vienkāršākajiem aušanas paņēmieniem ar kuru tu mājas apstākļos, pielietojot visprimitīvākos darbarīkus, varēsi sev uzaust prievīti, jostu, seģenīti, utt. Pie mums varēsi iepazīt arī dažādus aizraujošus Koka Spolē darinātus tautu mūzikas instrumentus, audumus, aksesuārus un visādi citādi aprunāties par to kā jaunietis amatnieku pasaulē grozās un jūtās!

  • Ziņu punkts

LABĀ DABĀ būs iespēja izlasīt arī jaunākās aktualitātes, kas notikušas pasaulē, dabā, mums visapkārt.  Būsiet laipni gaidīti NEWS.LV teltī «Ziņu punkts». Tā būs vieta, kur ļauties ziņu valdzinājumam- izmanto internetu - lasi jaunas un senas ziņas «news.lv» datoros!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu