«Lattelecom» televīzijas klienti tagad var izvēlēties raidījuma valodu arī kanālos TV5 un LNT

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Sākot ar šo nedēļu, «Lattelecom» televīzijas klienti nu var izvēlēties raidījuma valodu arī kanālos TV5 un LNT, portālu «Apollo» informēja «Lattelecom» Sabiedrisko attiecību projektu vadītājs Jānis Palkavnieks.

Viņš norādīja, ka pirmo reizi kāda no Latvijas raidorganizācijām šo ciparu apraides priekšrocību pirms gada izmantoja LTV7, nodrošinot iespēju skatītājiem pašiem izvēlēties Pasaules kausa futbolā tiešraides valodu.

«Ir apsveicami, ka kanāli iegulda savā attīstībā un pateicoties unikālajai ciparu televīzijas tehnoloģijai, var nodrošināt skatītājiem papildus ērtības. Ciparu televīzija ļauj līdz skatītājiem nogādāt vienu video signālu ar diviem skaņu celiņiem,” skaidro «Lattelecom» Televīzijas biznesa daļas direktore Inga Alika.

Valodu izvēli var lietot tikai ciparu televīzijas skatītāji («Lattelecom» gadījumā – gan Virszemes, gan Interaktīvās televīzijas skatītāji), bet šī priekšrocība nav pieejama, piemēram, analogās kabeļtelevīzijas skatītājiem, kādu Latvijā vēl ir ļoti daudz, skaidro Alika.

«Lattelecom» televīzijas skatītājiem valodu izvēles funkcija pieejama lielākajai daļai ārzemju kanālu.

Kā jau iepriekš ziņots, šobrīd «Lattelecom» televīzijas abonentu skaits ir sasniedzis 200 000.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu