Argentīnas futbola izlasei jauns galvenais treneris

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Par Argentīnas futbola izlases jauno galveno treneri ceturtdien tika apstiprināts vietējais speciālists Alehandro Savelja, atklāja valsts futbola federācijas ģenerālsekretārs Hosē Luiss Meissners.

«Lēmums ir pieņemts. Mūsu izvēle ir Savelja,» ziņu aģentūrai «Telam» teica Meissners.

Kā ziņots, pēc neveiksmīgā starta Amerikas kausa izcīņas futbolā jeb «Copa America» turnīrā pirmdien no Argentīnas valstsvienības galvenā trenera amata tika atlaists Serhio Batista.

56 gadus vecais Savelja pašlaik vada Apvienoto Arābu Emirātu (AAE) komandu «Al-Jazira», bet vēl savas trenera karjeras laikā viņš ir trenējis arī Argentīnas vienību «Estudiantes».

Ar «Estudiantes» komandu Savelja 2009. gadā triumfēja Dienvidamerikas prestižākajā kluba turnīrā - «Libertadores» - kausa izcīņā, kas ir analogs Eiropas UEFA Čempionu līgai.

Savukārt spēlētāja karjeras laikā Savelja pārstāvēja Argentīnas komandu «River Plate», Anglijas vienības Līdsas «United» un Šefīldas «United», Brazīlijas klubu «Gremio», kā arī «Estudiantes». 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu