«Anži» par 50 miljoniem eiro gatavi iegādāties Eto'o

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/«Scanpix»

Latvijas futbola izlases aizsarga Oskara Kļavas pārstāvētais Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta klubs Mahačkalas «Anži» vēlas iegādāties Itālijas komandas Milānas «Inter» uzbrucēju Samuelu Eto'o, vēsta laikraksts «La Gazzetta dello Sport».

«Anži» par uzbrucēju esot gatavi maksāt 50 miljonus eiro (35,1 miljonu latu).

Tikmēr mājaslapa «gazeta.ru» ziņo, ka «Anži» uzbrucējam ir gatavi maksāt 20 miljonus eiro (14 miljonus latu) lielu algu sezonā, kas viņu padarītu par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē.

Aizvadītajā sezonā Kamerūnas uzbrucējs Eto'o visos turnīros kopā guva 37 vārtus, taču «Inter» komandai neizdevās triumfēt nevienā no tiem.

Savu labāko karjeras posmu Eto'o aizvadīja Spānijas vienībā «Barcelona», kuras sastāvā 145 spēlēs izcēlās ar 108 vārtu guvumiem. Savukārt 2009. gadā viņš pievienojās «Inter» komandai.

Tāpat viņš 105 spēles aizvadījis arī Kamerūnas valstsvienībā, kurā izcēlies ar 51 precīzu sitienu.

Šajā vasarā «Anži» aktīvi cenšas papildināt sastāvu ar kādu pazīstamu futbolistu. Iepriekš viņi mēģināja iegādāties Krievijas izlases uzbrucēju Romānu Pavļučenko, no Itālijas komandas «AS Roma» nopirkt Melnkalnes uzbrucēju Mirko Vučiniču, kā arī Brazīlijas čempionāta kluba «Santos» talantīgo uzbrucēju Neimaru.

Krievijas premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pēc 17 spēļu kārtām «Anži» ar 27 punktiem ieņem 6. vietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu