Allai Pugačovai patīk somu puiši

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: ekrānuzņēmums

10. jubilejas «Jaunais vilnis» ir noslēdzies. Noskaidroti visi balvu ieguvēji un uzvarētāji. Dalībnieku vietas bija skaidras jau sestdienas vakarā, tomēr dažu balvu ieguvēji tika noskaidroti tikai 31. jūlija vakarā - «Jaunā viļņa» noslēguma koncertā.

Kā zināms, pēc žūrijas vērtējuma:

  • Pirmo vietu un 50 000 eiro saņēma ASV pārstāvis Džeidens Fleders.
  • Otrajā vietā ukrainiete Maša Sobko. Viņa saņem 30 000 eiro, kā arī futbola klubs «Šahtar» dāvāja Mašai specbalvu - video klipa uzņemšanu.
  • Trešajā vietā Krievijas pārstāves - «N.A.O.M.I.». Grupas kontā nonāks 20 000 eiro.

Gatis Truksnis pasniedza Jūrmalas domes simpātiju balvu, kuru saņēma Somijas pārstāvji - «Koop Arponen&Flute of Shame». Jūrmalas dome, atbalstot jaunos censoņus, pasniedza īpašu balvu arī konkursa jaunākajām dalībniecēm Kazahstānas duetam «A-lau».

Dāsni ar dāvanām tika «apbērts» Krievijas pārstāvis Andrejs Grizz-Lee. Viņš saņēma ļoti labu komplektu veiksmīgas startam mūzikas tirgū: «Megafon» specbalvu «Nākotne ir atkarīga no tevis» (kas ir videoklipa uzņemšana), «Avtoradio» dāvāja Andrejam rotācijas atbalstu savā raidstacijā, «Muz TV» piešķīra videoklipa rotāciju savā TV kanālā.

Videoklipu rotāciju «Muz TV» dāvāja arī ukraiņiem Mašai Sobko un grupai «The Koļa Serga».

Katram māksliniekam sirdij tuvo skatītāju atzinību guva un «Skatītāju simpātijas» balvu kristāla viļņa izskatā saņēma liriskais Armēnijas pārstāvis - Ēriks.

Un šī konkursa īpašākā balva (jo - pirmkārt - tā ir konkursa mūzas simpātiju atzinība, otrkārt - tāpat kā pirmās vietas ieguvējs, arī šis laureāts saņem 50 000 eiro) «Allas zelta zvaigzne» tika jautrajiem un vienkāršajiem puišiem no Somijas «Koop Arponen&Flute of Shame».

Ieskatam - viņu īpaši konkursam rakstītā dziesma: 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu