«Ventbunkers Lielās Balvas» motokrosā sadalītas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto.

Sestdien, 30. jūlijā, Ventspilī jau četrpadsmito reizi pēc kārtas, norisinājās tradicionālās starptautiskās moto sacensības «Ventbunkers Lielā Balva».

Trase tika izveidota, izmantojot Piedzīvojumu parka kalna nogāzi un bija tehniski ļoti sarežģīta, kas sportistiem solīja ļoti smagu cīņu, bet skatītājiem lieliskas emocijas visa vakara garumā. Sacensības notika divās klasēs MX1 un MX2, bet braucienu starplaikos skatītājiem savu meistarību lielajos lēcienos demonstrēja Zviedrijas Elites sportists Fredrik Bergren, kā arī Latvijas Freestyle «pionieris» Alex jeb Mārtiņš Aleksandrovičs. Domājams, ka sanākušie aptuveni 5500 skatītāju noteikti nebija vīlušies, jo visiem bija novērtēt atmugurisko salto ar motociklu, un kā sacensību laikā paziņoja komentētājs Ēriks Fogels, tad šī diena ieies vēsturē, jo Back Flip ar moci Ventspilī tika veikts pirmo reizi. 

Par uzvarētāju MX1 klasē kļuva Dāvis Līvs, otrajā vietā Lauris Freibergs, bet trešais palika motokluba Rodeo pārstāvis Toms Macuks. MX2 klasē uzvarēja Dāvis Ivanovs, otrais «motokrosa vecmeistars» Agris Ļitvinovs, bet trešais Kārlis Sabulis. 

Pēc apbalvošanas ceremonijas visiem sanākušajiem bija iespēja izdancoties DJ Japāņa deju ritmos un cerams, ka visi sanākušie mājās no Piedzīvojumu parka devās ar pozitīvām emocijām. 

Liels paldies sacensību galvenajam atbalstītājam A/S Ventbunkerskā, kā arī Ventspils pilsētas pašvaldībai, Olimpiskajam centram «Ventspils», LDz Cargo, autoskolai «Dzintarjūra», SIA Eko Osta, Suzuki, Motofavorītam, SIA Sumata, SIA Melga, Red Bull.
 
Paldies motoklubam «Rodeo», tā vadītājam Arvim Sanderam un viņa komandai, kuri sagādāja šos lieliskos svētkus Ventspils pilsētai. 

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu