Krievijas klubs «Anži» gatavs iegādāties arī Aršavinu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/«Scanpix»

Latvijas futbola izlases aizsarga Oskara Kļavas pārstāvētais ambiciozais Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta klubs Mahačkalas «Anži» vēlas iegādāties Anglijas premjerlīgas kluba Londonas «Arsenal» uzbrūkošo pussargu Andreju Aršavinu, vēsta britu komercstacija «talkSPORT».

Kā vēsta laikraksts, par 30 gadus veco pussargu Krievijas klubs «Arsenal» komandai gatavs maksāt 15 miljonus eiro (10 miljonus latu).

«Arsenal» komandai Aršavins pievienojās 2009. gadā, kad pārcēlās no Krievijas kluba Sanktpēterburgas «Zeņit».

Aršavins «Arsenal» komandu pārstāv divas sezonas, kuru laikā kopumā aizvadījis 79 spēlēs, gūstot 22 vārtus.

Savukārt Krievijas izlases sastāvā Aršavins nospēlējis 60 mačus un guvis 16 vārtus.

Kā ziņots, «Anži «komanda ir gatava maksāt 50 miljonus eiro par Itālijas komandas Milānas «Inter» uzbrucēju Samuelu Eto.

Šajā vasarā «Anži» aktīvi cenšas papildināt sastāvu ar kādu pazīstamu futbolistu. Iepriekš viņi mēģināja iegādāties Krievijas izlases uzbrucēju Romānu Pavļučenko, no Itālijas komandas «AS Roma» nopirkt Melnkalnes uzbrucēju Mirko Vučiniču, kā arī Brazīlijas čempionāta kluba «Santos» talantīgo uzbrucēju Neimaru.

Pirmdien pievienojās Krievijas izlases aizsargs Jurijs Žirkovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu