Rīgā vairākām mājām deg bēniņi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Arī šonakt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) neilgā laika posmā saņēma informāciju par divās dzīvojamās mājās degošiem bēniņiem, portālam «Apollo» pavēstīja VUGD pārstāve Viktorija Šembele.

Arī šonakt VUGD neilgā laika posmā saņēma informāciju par to, ka deg divu dzīvojamo māju bēniņi un jumts. Plkst.00.06, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Ernesta Birznieka-Upīša ielā, deg četrstāvu dzīvojamās mājas jumts un bēniņi.

Ugunsdzēsējiem-glābējiem ierodoties notikuma vietā, jumts jau dega ar atklātu liesmu. Kopējā degšanas platība bija 40 kvadrātmetri. Neilgi pēc tam, plkst.0.56, VUGD saņēma informāciju, ka ugunsgrēks ir izcēlies divstāvu dzīvojamajā mājā Avotu ielā, kur dega otrā stāva koridors un pieliekamais 12 kvadrātmetru platībā, kā arī bēniņi trīs kvadrātmetru platībā.

VUGD jau informēja, ka naktī no pirmdienas uz otrdienu nepilnu divu stundu laikā tika reģistrēti divi ugunsgrēki Tallinas un Lienes ielas dzīvojamo māju bēniņos.

Tāpat otrdien plkst.16.22, VUGD saņēma informāciju, ka Rīgā, Krāslavas ielas četrstāvu dzīvojamajā mājā, izcēlies ugunsgrēks. Ierodoties notikuma vietā, ugunsdzēsēji konstatēja, ka deg mājas bēniņi un jumta konstrukcijas.

Neilgi pēc tam tika saņemta informācija, ka Katoļu ielā deg neapsaimniekota ēka. Ugunsdzēsējiem glābējiem ierodoties notikuma vietā, mājas otrais stāvs, ārsiena un jumts jau dega ar atklātu liesmu. Kopējā degšanas platība bija 352 kvadrātmetri.

Visu šo ugunsgrēku iemeslus skaidros Valsts policija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu