Laikmetīgās dejas meistarklase «Labā Dabā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šajās nodarbībās kļūdas neeksistē. Svarīgi ir būt brīvam, bez prāta ierobežojumiem, atveroties gan ķermeniski, gan garīg un ļaujot runāt savam dabiskajam es. Lai labāk savienotos un sadejotos ar labo dabu, kas ir ap musms, dejas nodarbība norisināsies zaļā zālītē.

Par pasniedzēju:

Kristīne Vismane ir absolvējusi Latvijas Kultūras akadēmiju specialitātē Modernās dejas horeogrāfija. Profesionālo izglītību papildinājusi piedaloties dažādās meistarklasēs un festivālos Latvijā (Laiks dejot), Austrijā (Vīnes Starptautiskais deju festivāls «ImPulsTanz»), Somijā (meistarklases Helsinku Teātra akadēmijā), Norvēģijā (ARTS IP), Turcijā (ARTS IP 2010) un Izraēlā (Ohada Naharina un Batsheva deju kompānijas vadītie Gaga Intensive vasaras kursi).

Par dejas meistarklasi:

Kristīne pasniedz laikmetīgās dejas nodarbības, kuras veido, iedvesmojoties no Ohada Naharina radītā gaga dejas stila. Maitarklase ir paredzēta gan profesionāļiem, gan dejot gribētājiem bez iepriekšējas pieredzes. Nodarbības ilgums ir 60-90min pie «Ej apskrieties prieka mājas» plkst 15:00 6.augustā. Tā ir par kinestētikso uztveri, kas izpaužās  caur dabiskām kustībām. Maistarklasē viens no dzinējspēkiem ir iztēle, kas palīdz izprast  ķermeņa izpausmes neierobežotās iespējas. Uz iztēles pamata tiek veikti dažādi vingrinājumi, kas palīdz apzināties un izpētīt savu ķermeni. Kustības ir kā iekšējo sajūtu projekcija. Tiek izcelta ķermeņa individualitāte. Uzmanība ir vērsta uz plastikas,  lokanības, izturības attīstību un apjoma  un satura piešķiršanu kustībām. Nodarbības beigās tiek apgūta dejiska kombinācija.


KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu