Septiņi ielaisti vārti Belgradā un pielikts punkts Eirokausiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas futbola klubs «Ventspils» šodien izbraukumā aizvadīja UEFA Eiropas līgas turnīra trešās kvalifikācijas kārtas atbildes spēli un piedzīvoja smagu zaudējumu.

«Ventspils» futbolisti Belgradā cieta pamatīgu sagrāvi ar 0:7, atzīstot vietējā kluba «Crvena Zvezda» pārākumu un izstājās no tālākās dalības Eirokausos. Divu spēļu summā Belgradas futbolisti bija pārāki ar 9:1.

Praktiski visu mača gaitu notikumus laukumā kontrolēja laukuma saimnieki. Pirmie vārti tika zaudēti pirmā puslaika 13. minūtē, kad bumba vārtos ielidoja no «ventspilnieka» kājas. 23.  minūtē sekoja otrie vārti, bet trīs minūtes vēlāk jau 3:0. Ceturtie vārti tika zaudēti 41. minūtē un pēc pirmā puslaika jau bija skaidrs, ka divu spēļu summā būs jāpiedzīvo zaudējums.

Otrajā puslaikā viesi palika mazākumā, jo otro dzelteno kartīti nopelnīja Ritvars Rugīns. Pēc viņa noiešanas no laukuma 53. minūtē jau 5:0, pāris minūtes vēlāk tika gūti sestie vārti, bet 75. minūtē jau tablo vēstīja 7:0.

Līdz ar šo zaudējumu Eirokausus šosezon vairs neturpina neviena no Latvijas komandām.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu