Nākamnedēļ Igoram Stepanovam atvadu spēle Latvijas izlasē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Krists Spruksts/LETA

10. augustā «Skonto» stadionā savu atvadu spēli Latvijas izlases sastāvā aizvadīs ilggadējais valstsvienības futbolists Igors Stepanovs, vēsta Latvijas Futbola federācija (LFF).

Pulksten 19.35 Latvijas izlase aizvadīs pārbaudes maču ar Somijas futbolistiem. Mača pirmajās minūtēs Latvijas valstsvienības pamatsastāvā dosies viens no komandas aizsardzības balstiem Igors Stepanovs, kuram tā kļūs par jubilejas simto un vienlaikus arī atvadu spēli Latvijas izlases rindās.

Šāda iespēja radās, kopīgi vienojoties LFF un Latvijas nacionālās futbola izlases galvenajam trenerim Aleksandram Starkovam, kurš piedāvāja tādejādi godināt vienu no visu laiku labākajiem Latvijas futbola aizsargiem, kurš kopš savas debijas 1995. gadā Latvijas valstsvienības sastāvā aizvadījis 99 spēles un guvis četrus vārtus.

Spēles laikā LFF pasniegs Igoram Stepanovam arī īpašu piemiņas zīmi par ieguldījumu Latvijas nacionālās futbola izlases rezultātu kaldināšanā, tostarp iekļūšanu 2004. gada UEFA Eiropas čempionāta finālturnīrā Portugālē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu