Kaurāte uztaisījusi Valteram scēnu Sončikas dēļ

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»

Apskatīt vienu no «Jaunā viļņa» koncertiem pagājušajā nedēļā bija ieradies Sandis Valters ar sava nesen dzimušā dēla māti Elīzu Kaurāti. Kā vēsta portāls «vipi.lv», par mierīgu muzikālu baudījumu abiem šis vakars neizvērtās, jo Kaurāte esot sarīkojusi scēnu un pēc tam Valteram ilgi nācies mierināt savu mīļoto.

«Vipi.lv» atklāj, kādēļ šis tracis radies. Izrādās, tajā vakarā uz koncertu bija ieradusies arī Anete Sončika kopā ar savu draudzeni Vinetu Lubgani. Valters ar Kaurāti esot pienākuši klāt apsveicināties, bet kad Sandis savas paziņas draudzīgi sabučojis, smaidīgā Elīza drīz vien pārvērtusies par blondu fūriju.

Viņa satvērusi Valteru aiz rokas un rāvusi viņu prom - nostāk no pārējiem un sākusies attiecību skaidrošana. Valters visādi centies Kaurātei pielabināties un viņu mīļojis un apskāvis.

Sākotnēji Elīza pret Valterai centieniem reaģējusi pavisam vēsi, bet redzot, ka pret viņiem pavērstas fotokameras, tomēr aplikusi rokas sava dēla tēvam ap kaklu.

Ar neviltotu izbrīnu šī pāra attiecību karuseļos noraudzījušās gan netālu stāvošās «vaininieces» Anete Sončika un Vineta Lubgane, gan fotogrāfi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu