Plaude-Rēlingere reģistrē preču zīmi «Par labu Latviju»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lita Krone/LETA

Uzņēmēja un partiju apvienības «Par labu Latviju» (PLL) biedre Ieva Plaude-Rēlingere jūlijā Patentu valdē (PV) reģistrējusi preču zīmi, ko veido balts aplis uz sarkana apļa fona, zem kura izvietots drukātiem burtiem veidots paraksts «par labu Latviju».

Kā liecina publikācija PV oficiālajā vēstnesī «Patenti un preču zīmes», preču zīme attiecināta uz reklāmu, darījumu vadīšanu, uzņēmumu pārvaldīšanu un biroja darbiem.

Kā liecina PLL interneta mājaslapā pieejamā informācija, balsts aplis uz karmīnsarkana apļa fona ar tās pašas sarkaniem drukātiem burtiem veidotu parakstu «Par labu Latviju!» veido arī PLL logo.

PLL logo no Plaudes-Rēlingeres reģistrētās preču zīmes atšķiras ne tikai ar izmantotās sarkanās krāsas toni un apļu proporcijām, bet saukļa beigās lietoto izsaukuma zīmi.

Kā biznesa portālu «Nozare.lv» informēja Plaudes-Rēlingeres pārstāvji, PLL logo sākotnēji tika radīts šaurā interesentu grupā, kuras viena no iniciatorēm bija Plaude-Rēlingere. «Lai reģistrētu logo kā preču zīmi, jāiziet noteikts process, kas šinī gadījumā sākās PLL dibināšanas laikā un noslēdzās pēdējās dienās. Preču zīmes reģistrēšanai nav izteikti komerciāla rakstura - galvenais mērķis ir aizsargāt to pret nesankcionētu izmantošanu, kas arī ticis izdarīts,» norāda Plaudes-Rēlingeres pārstāvji.

Kā ziņots, PLL pirms 10.Saeimas vēlēšanām nodibināja Tautas partija un «Latvijas pirmā partija/Latvijas ceļš». Apvienība Saeimā ieguva astoņas vietas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu