Aglonā notiks velodiena «Ar veļiku pa Aglyunu 2011»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

26.augustā Aglonā notiks velodiena «Ar veļiku pa Aglyunu 2011». Pasākuma dalībnieki aicināti pulcēties plkst.14 pie Aglonas brīvdabas estrādes. Velodienas gaitā paredzēta veloparāde pa Aglonas ielām, velomaratons, kur tautas klasē distance būs 15 kilometri, bet velobraucējiem ar pieredzi distance būs 30 kilometri, kā arī šķēršļu joslu pārvarēšana.

Velomaratona dalībniekiem būs jāorientējas pēc kartes, tā trase vedīs gan pa asfaltētu un grants ceļu, gan meža celiņiem un takām. Sacensības notiks dažādās vecuma grupās gan individuālajā, gan komandu vērtējumā. Velodiena noslēgsies ar sacensību uzvarētāju apbalvošanu, koncertu un zaļumballi.

Ar mērķi veicināt saturīgu, veselīgu un interesantu brīvā laika pavadīšanu, popularizējot velotūrismu Aglonas novadā, velodienu jau ceturto reizi organizē Aglonas pagasta iedzīvotāju iniciatīvas grupa «Velomīļi».

Pirms velodienas, 23.augustā, Aglonā varēs nokārtot eksāmenu un saņemt velosipēda vadītāja apliecību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu