Olimpiskā centra «Ventspils» kausi BMX sadalīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

6. augustā, Ventspils pilsētas svētku ietvaros, Piedzīvojumu parkā norisinājās Olimpiskā centra «Ventspils» kausa izcīņa BMX 2011.

No rīta uznākušais lietus sacensības ietekmēt nespēja, un viss notika kā plānots. Kopumā par kausiem un balvām cīnījās 110 dalībnieki no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas un Latvijas. 

No ventspilniekiem par uzvarētājiem savās vecuma grupās kļuva: 10-gadīgo meiteņu grupā Maija Bingele; 12-gadīgo zēnu grupā Vladimirs Boltiks; krūzeros Agnis Akmeņlauks; bet godalgotas vietas ieņēma Juris Upenieks, Nensija Jansone, Sandis Garančs, Eduards Bučiņš, Kaspars Kukainis, Rolands Pommers, Markus Valdmanis, Roberts Cipulis, Nauris Melnbārdis, Artūrs Grieze un Artis Grietēns.

Junioru konkurencē par uzvarētāju kļuva Kristaps Vinters (Rīgas Favorīts RRS) aiz sevis atstājot Kristapu Vekšu (Ozolnieki) un Elvi Puromu (MŠA/Tālava).

Elites grupā par uzvarētāju kļuva ventspilnieks Toms Mankuss, kurš no Olimpiskā centra «Ventspils» valdes priekšsēdētāja Ulda Boitmaņa rokām saņēma vislielāko uzvarētāju kausu. Otrajā vietā ierindojās Edžus Treimanis (MŠA/Tālava), bet trešais Viesturs Morozs (Rīgas Favorīts RRS).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu