Britnijas Spīrsas tēvs aizliedzis meitai lietot mobilo telefonu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Amerikāņu popmūzikas zvaigznes Britnijas Spīrsas tēvs aizliedzis meitai lietot mobilo telefonu un piekodinājis tuvākajiem cilvēkiem sekot, lai dziedātāja šo aizliegumu nepārkāptu.

Kā vēsta britu tabloīds «The Sun», šādu lēmumu Džeimijs Spīrss pieņēmis, lai pasargātu popzvaigzni no dažādām problēmām. Šā gada pavasarī mobilā telefona dēļ Spīrsa iekūlās pamatīgās nepatikšanās - viens no viņas bijušajiem miesassargiem paziņoja, ka Spīrsa viņam seksuāli uzmākusies, kā pierādījumu izmantojot dziedātājas kailfoto, ko viņa tam sūtījusi ar mobilā telefona palīdzību.

Pērn Džeimijs Spīrss aizliedza meitai staigāt bez krūštura, lai bulvārpresē neparādītos fotogrāfijas ar parakstiem «Britnija atkal aizmirsusi uzvilkt apakšveļu».

Britnijas Spīrsas tēvs pārvalda viņas finansiālos darījumus un arī privāto dzīvi kopš dziedātājas nervu sabrukuma 2008.gada sākumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu