«Lattelecom» nodrošinās bezmaksas WiFi piekļuvi Rīgas svētku programmai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

No ceturtdiens līdz pat Rīgas svētku svinību pēdējai dienai, izmantojot «Lattelecom» Wi-Fi interneta piekļuves punktus, rīdzinieki un pilsētas viesi bez maksas var atvērt un aplūkot Rīgas svētkiem veltīto mājas lapu [s:39062], kurā iespējams iepazīties ar visplašāko Rīgas svētku programmu un pasākumu norises vietām, informē uzņēmums.

«Lattelecom» Wi-Fi interneta pārklājums Rīgā ir visplašākais - lietotājiem piedāvājot gandrīz 200 pieslēguma punktus, kas nodrošina ātru un stabilu bezvadu internetu.

20.augustā aktīvākajiem Rīgas svētku dalībniekiem būs iespēja piedalīties savdabīgā orientēšanās spēlē Ātrs un bez vadiem. Bastejkalnā atradīsies «Lattelecom» Mobilais klientu apkalpošanas centrs, kur varēs saņemt spēles uzdevumu karti un sīkākas norādes spēles uzsākšanai.

Izmantojot «Lattelecom» Wi-Fi interneta infrastruktūru, spēles dalībniekiem pilsētā būs jāatrod kartē norādītie objekti un tajos klātienē jāizpilda uzdotie uzdevumi. Precīzi aizpildītā spēles uzdevumu karte dalībniekiem būs jānodod «Lattelecom» mobilajā klientu apkalpošanas centrā, un ikvienam, kurš būs precīzi izpildījis visus spēles Ātrs un bez vadiem uzdevumus, «Lattelecom» dāvās bezmaksas Wi-Fi interneta piekļuves kodus uz 10 dienām.

Uzziņu dienests 1188 ir sagatavojis īpašu Rīgas Svētku ceļvedi - m.1188.lv/rigassvetki, kas ir ērti pārskatāms un lietojams gan klēpjdatoros, gan mobilajos tālruņos. Tajā ir apkopota informācija par visu Rīgas svētku plānoto pasākumu norises vietu un programmu, laika ziņām un transportu uz un no Rīgas.

http://www.1188.lv/karte/2011/Rigas-Svetki

Svētku apmeklētāju ērtībām Rātslaukumā un Vērmanes dārzā atradīsies 1188 informācijas centri, kur arī varēs saņemt vispusīgu informāciju par pilsētas svētkiem.

Saiti uz Rīgas svētku pasākumu ceļvedi var saņemt arī nosūtot īsziņu ar vārdu «RIGA» uz numuru 1188.

Tāpat vēl līdz 19.augustam ikvienam iespējams sveikt Rīgu svētkos, piezvanot uz bezmaksas tālruni 8000 00 10 no «Lattelecom» taksofona, mājas vai darba tālruņa.

Labākos apsveikumus «Radio SWH» un «Radio SWH Plus» līdz pat Rīgas svētkiem regulāri pārraidīs ēterā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu