Šlesers: Šlesers kā oligarhs – tas ir izdomas nabadzības apliecinājums

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

«Šlesers kā oligarhs – tas ir izdomas nabadzības apliecinājums, ideju trūkums, asprātības trūkums,» tā intervijā laikrakstam «Neatkarīgā» paudis Šlesera reformu partijas līderis Ainārs Šlesers.

«Esmu bijis politiķis pēdējos 14 gadus – esmu bijis vēlēts politiķis, nevis kaut kāds kuluāru politiķis kaut kur tumsā. Oligarhs, manuprāt, ir tas, kuram ir ietekme, bet nav vēlētāju uzticētais mandāts,» turpina Šlesers, kārtējo reizi piesaucot kultūras ministri Sarmīti Ēlerti (V), kas daudzu gadu garumā esot raustījusi politiķus kā marionetes.

 «Tā ir likteņa ironija, ka pavisam nesen, 2009. gadā tādi politiķi kā Štokenbergs aicināja iziet ielās un bļāva, ka vajag atlaist Saeimu. Tad, kad pūlis sāka dauzīt Saeimas logus, Štokenbergs teica, ka nē, par to viņš vairs neatbild. Viņa pasākums bijis no pulksten 19 līdz 21. Tāpat, lietū mirkdami un kliegdami, pie Saeimas ir stāvējuši Loskutovs, Āboltiņa, Ēlerte. Tagad Āboltiņas vadītā Saeima tiek atlaista. Viņi gatavoja atlaišanu un paši ir atlaisti pēc nepilnu astoņu mēnešu valdīšanas. Neroc citiem bedri, kurā pats vari iekrist!» klāsta Šlesers.

Viņš brīdina - «Tas pats pūlis, kas dedzina vienas lelles, kādā jaukā dienā tikpat strauji var mainīt savu domu gājienu un bez problēmām sākt dedzināt to lelles, kuri musināja uz ākstībām iepriekšējos kapusvētkos. Ja partija cīnās pret citām partijām ar lozungu pret, tas ved pa taisno bedrē. Ir jādomā, kā cīnīties ar lozungu par.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu