Foto: Denijs Devito saņem zvaigzni Holivudas slavas alejā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/SIPA

Holivudas kinoaktieris Denijs Devito, kas skatītājiem labi pazīstams ar savu lomu seriālā «Taxi» un kā Betmena pretinieks Pingvīns uz lielā ekrāna, ceturtdien saņēmis zvaigzni Holivudas slavas alejā.
66 gadus vecais aktieris, kas ir arī atzīsts kino režisors, kļuvis par 2445.slavenību, kuras vārds iemūžināts uz slavenās Losandželosas ietves.

«Jautājums ir tāds - vai nu es to ņemu līdzi uz mājām, vai arī atstāsim to šeit,» par savu zvaigzni, kas tiek iemūrēta asfaltā, jokoja Devito.

Tradicionāli zvaigznes īpašnieks ir pirmais cilvēks, kas uz tās uzkāpj, un Denijs Devito novilka no kājas kurpi un zeķi, pirms kāpa uz zvaigznes.

Dzimis Ņūdžersijā 1944.gadā, Devito spēlējis vairāk nekā simt filmās un televīzijas seriālos. Viņa slavenāko filmu vidū ir arī Miloša Formana drāma «One Flew Over the Cuckoo's Nest» («Kāds pārlaidās pār dzeguzes ligzdu»), «Batman Returns» («Betmens atgriežas») un «L.A. Confidential» («Losandželosa konfidenciāli»).

Kā režisors viņš uzņēmis 1996.gada komēdiju «Matilda», 1989.gada filmu «The War of the Roses» («Rožu ģimenes karš») ar Maiklu Duglasu un Ketlīnu Tērneri galvenajās lomās un citas filmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu