Kļava izīrēts Krievijas pirmās līgas komandai «Himki»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Krievijas premjerlīgas klubs Mahačkalas «Anži» Latvijas izlases aizsargu Oskaru Kļavu uz pusgadu izīrējis Pirmās līgas komandai Maskavas apgabala «Himki», vēsta izdevums «Sovetskij Sport».

Pagājušajā sezonā Kļava «Anži» komandas rindās aizvadīja 11 spēles, taču šajā sezonā Latvijas izlases aizsargs laukumā nav devies nevienā no Mahačkalas kluba aizvadītajām 20 premjerlīgas čempionāta spēlēm.

«Ar skumjām uz laiku pametu Mahačkalas komandu, kas man pēdējā gada laikā kļuva tik tuva, it kā es tajā būtu spēlējis visu savu mūžu,» Kļavas izteicies «Anži» oficiālajā mājaslapā. «Diemžēl tāda ir nepieciešamība - pats esmu gatavs cīnīties par savu vietu «Anži» komandā, taču šai vēlmei traucē stingrais leģionāru limits Krievijas premjerlīgas spēlēs.»

«Ceru, ka «Himki» komandā iegūšu tik nepieciešamo spēļu praksi, lai pēc pusgada atkal varētu sevi pierādīt «Anži» komandā,» piebilda 28 gadus vecais Kļava.

Krievijas premjerlīgas čempionāta kopvērtējumā pēc 20 spēļu kārtām «Anži» ar 33 punktiem ieņem sesto vietu, bet «Himki» Krievijas pirmās līgas čempionāta kopvērtējumā pašlaik ar 22 punktiem 22 mačos ir 18. vietā 20 komandu konkurencē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu