«VEF Rīga»: Andrjukaitis pat nav treneru redzeslokā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Lauris Nagliņš/LETA

Latvijas čempionvienība «VEF Rīga» noslēgusi līgumu ar pieredzējušo lietuviešu basketbolistu Martinu Andrjukaiti, vēsta Baltijas Basketbola līga (BBL), tomēr «VEF Rīga» direktore Laila Spaliņa šodien sarunā ar aģentūru LETA šo informāciju noraidīja.

«Nemāku teikt, vai viņš ir komandas interešu lokā, bet līgums nav noslēgts pilnīgi noteikti,» uzsvēra Spaliņa, bet vēlāk kluba direktore precizēja, ka Andrjukaitis pat neesot «VEF Rīga» komandas treneru redzeslokā.

Andrjukaitis Latvijā spēlējis jau iepriekš, kad 2006./2007. gada sezonā pārstāvēja Rīgas ASK komandu.

Pagājušajā sezonā Andrjukaitis spēlēja Ukrainas komandā Ļvovas «Haličina», kuras sastāvā vietējā čempionātā vidēji mačā 17,0 nospēlēto minūšu laikā guva 7,1 punktu un izcīnīja 2,4 atlēkušās bumbas.

Kā ziņots, «VEF Rīga» uz nākamo sezonu ir spēkā līgumi ar Sandi Valteru, Kristapu Janičenoku, Gati Jahoviču, Dairi Bertānu, Kasparu Bērziņu, Jāni Kaufmani, kurš komandai pievienojās no BK «Valmieras», amerikāni Taileru Keinu un Mārtiņu Laksu, kurš gan, visticamāk, karjeru turpinās ārzemēs.

Tāpat Latvijas klubs noslēdzis līgumu ar lietuviešu centra spēlētāju Antanu Kavaļausku un amerikāni Kērtisu Miledžu.

Komanda tāpat tikusi skaidrībā ar treneru korpusu - galvenā trenera pienākumus turpinās pildīt Ramūns Butauts, kuram asistēs Nikolajs Mazurs, Jānis Gailītis un Uvis Helmanis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu