«Liepājas metalurgs» viesos pārspēj «Skonto»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Evija Trifanova/LETA

Latvijas virslīgas čempionāta pagājušās sezonas čempionvienība Rīgas «Skonto» ar 0:1 (0:1) savā laukumā piekāpās «Liepājas metalurgs».

Vienīgie vārti šajā spēlē tika gūti pirmā puslaika izskaņā, kad pēc Vladimira Kameša sitiena vārtu virzienā, bumba ielidoja vārtos rikošetā no Vitālija Smirnova.

Tikmēr pašreizējā līdervienība FK «Ventspils» svētdien 24. kārtas spēlē nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar FK «Jelgava» komandu. Lai gan «ventspilniekiem» piederēja iniciatīva cīņā, FK «Jelgava» sekmīgi aizsargājās izcīnot neizšķirtu.

Vēl vienā mačā svētdien FK «Gulbene» savā laukumā ar 3:0 uzvarēja «Olimpa» futbolistus.

Kā ziņots, vēl viena 24. kārtas spēle starp FK «Jūrmala-VV» un Daugavpils «Daugava» komandām sestdien tika atcelta, jo Jūrmalas klubs nav spējīgs nodrošināt 11 futbolistu sastāvu šim mačam.

Kopvērtējumā līderpozīciju ar 45 punktiem 20 spēlēs saglabājaja FK «Ventspils» komanda, bet tai ar 43 punktiem 21 mačā seko «Daugava». Uz trešo vietu ar 42 punktiem 22 cīņās pakāpās «Liepājas metalurgs», bet tai ar 40 punktiem 21 spēlē seko «Skonto».

Piektajā vietā ar 28 punktiem 22 spēlēs ir «Jelgava», kurai ar 26 punktiem 21 spēlē seko FK «Gulbene», bet 24 punkti ir FK «Jūrmala» rēķinā. Astoto vietu ar 15 punktiem 19 cīņās ieņem FK «Jūrmala-VV», bet «Olimps» ticis pie diviem punktiem 20 spēlēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu