Džordžs Maikls uzsāk koncertturneju, paziņojot par šķiršanos no ilggadējā partnera

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/Reuters

Uzsākot savu koncertturneju «Symphonica», britu popmūzikas dziedātājs Džordžs Maikls uz Prāgas Operas skatuves atzinis, ka jau pirms diviem ar pusi gadiem izšķīries no sava ilggadējā partnera Kenija Grosa.

«Mēs ar Keniju vairs neesam kopā jau divarpus gadu. Ir pienācis laiks būt godīgam,» atzina 48 gadus vecais dziedātājs. «Mana mīlas dzīve ir bijusi daudz vētraināka, nekā esmu to izrādījis,» veltot Grosam savu jauno dziesmu «Where I hope you are». «Šis vīrietis man nesis daudz prieka un daudz sāpju,» aizlūstot balsij, piebilda Maikls.

Ar koncertu Prāgā Džordžs Maikls uzsācis turneju, kuras laikā viņš ieplānojis 195 uzstāšanās Čehijā, Lielbritānijā, Dānijā, Vācijā, Itālijā, Polijā, Ungārijā, Horvātijā, Francijā, Spānijā, Beļģijā, Nīderlandē, Šveicē un Īrijā. Šoreiz visos koncertos, kuros Maikls izpilda gan savus slavenākos hitus, gan citu mūziķu dziesmu kaverversijas, viņu pavada simfoniskais orķestris.

Prāgas koncertā Džordžs Maikls runāja arī par savu narkotiku lietošanas pieredzi. Viņš atklāja, ka reiz, smēķējot marihuānu, viņš izslēdzās, runājot pa telefonu ar Rufusu Veinraitu. «Es smēķēju un izslēdzos, runājot pa telefonu,» sacīja dziedātājs, piebilstot, ka doma, ka kādu dienu viņš varētu uzzināt, kā beidzās saruna, iedveš viņam šausmas.

Mūziķis arī atzina, ka viņš bija pelnījis cietumsodu, ko tiesa viņam piesprieda 2010.gadā par marihuānas glabāšanu un automašīnas vadīšanu narkotiku reibumā. 4.jūlija rītā Maikls pēc piedalīšanās Londonas geju praidā ietriecās ar savu automašīnu kādā veikalā. Pēc starpgadījuma mūziķis tika arestēts, un vēlāk viņš atzina, ka pirms sēšanās pie stūres bija smēķējis marihuānu. «Man bija jāsamaksā par padarīto, un es nospriedu, ka cietums bija loģisks noslēgums ļoti garai un tumšai nodaļai,» sacīja Maikls.

Prāgas koncertā viņš izrādīja godu mūžībā aizgājušajai Eimijai Vainhausai, atklājot, ka 30 gadu mūziķa karjeras laikā viņa bija vienīgā britu māksliniece, kas viņu patiešām sajūsmināja. «Doma, ka mēs vairs nekad nedzirdēsim viņas mūziku, ir pārāk skumja, lai to izteiktu vārdos,» sacīja Maikls pirms Vainhausas hita «Love is a Losing Game» izpildīšanas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu