Eto'o panācis vienošanos par pāreju uz «Anži»

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievijas premjerlīgas klubs Mahačkalas «Anži» otrdien panācis vienošanos par Semjuela Eto'o pāreju no Itālijas A sērijas komandas Milānas «Inter».

«Šodien «Anži» un «Inter» panāca vienošanos par Semjuela Eto'o transfēru,» teikts paziņojumā «Anži» komandas mājaslapā internetā, nesniedzot sīkākas detaļas.

Eto'o trešdien veiks medicīniskās pārbaudes un tad parakstīs trīs gadu līgumu, bet ceturtdien sāks treniņus ar Mahačkalas komandu.

Kā ziņots, kamerūnietis no «Inter» komandas atvadījās jau sestdien, uzsverot, ka vienmēr atbalstīs Milānas komandu. Tāpat Eto'o ir pārliecināts, ka gaidāmajā sezonā komanda bez viņa spēs uzvarēt Itālijas čempionātā.

Tiek prognozēts, ka Eto'o «Anži» komandā saņemšot 20,5 miljonus eiro (14,4 miljonus latu) algu sezonā, kļūstot par vislabāk apmaksāto futbolistu pasaulē. Tāpat «Anži» vadība viņam apsolījusi milzīgu māju, kas atradīsies netālu no Maskavas, iepriekš vēstīja laikraksts «La Gazzetta dello Sport».

Kā ziņoja portāls «latino.foxnews.com», «Anži» komanda par Eto'o samaksās 27 miljonus eiro (18,97 miljonus latu).

Tomēr «Sport-Express» rīcībā esošā informācija liecina, ka par Eto'o pāreju «Anži» samaksās tikai 21 miljonu eiro (14,7 miljonus latu) - 15 miljonus šogad, bet vēl sešus nākamā gada pirmajā pusē.

Aizvadītajā sezonā Eto'o visos turnīros kopā guva 37 vārtus, taču «Inter» komandai neizdevās triumfēt nevienā no tiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu